top of page

" Samenwerking door communicatie"

In samenwerking met Atelier de Tweede Kamer organiseren we teambuildingworkshops voor organisaties en bedrijven

Voor elke organisatie is het van groot belang om op een inspirerende wijze met elkaar om te gaan om zo de organisatiedoelen te kunnen realiseren. Teambuilding, initiatief, lef, loslaten en transparantie zijn hierbij kernbegrippen. De deelnemers gaan met deze kernbegrippen op een niet alledaagse en kunstzinnige wijze aan de slag.

Doelgroep:

Teams van bedrijven, zorg -en onderwijsinstellingen

Waar:

In overleg

Voor meer informatie kijk ook op: www.alexandraveneman.nl

Workshop schilderen

In verschillende stappen wordt met verschillende technieken en materialen een schilderkunstwerk gemaakt. Muziekfragmenten vormen hierbij een belangrijk communicatiemiddel. Er wordt van te voren door elke deelnemer een voorwerp meegebracht. Het voorwerp geldt voor ieder persoonlijk als communicatiemiddel. Vooraf en tussen de stappen door is er ruimte om het meegebrachte voorwerp kort toe te lichten (Waar staat het voorwerp voor? Wat betekent het voor je in het kader van communicatie?). Er wordt samen en individueel gewerkt. Elke deelnemer maakt zijn eigen doek, alle verschillende doeken vormen uiteindelijk één geheel.

Workshopleider:

Marlous Klekamp

Kosten: in overleg

Aantal deelnemers:

Minimaal 3

Tijdsduur:

Een dagdeel

Doelen:

 1. teambuilding

 2. veilig communiceren

 3. inspiratie en nieuw perspectief bieden

 4. plezier maken en de eigen mogelijkheden zien

Schilderen, muziek, wandelen als team

Inspiratieworkshop

 

Schilderen, muziek en lichaamsgerichte oefeningen ter bevordering van de veiligheid, bewustwording en teamgeest. Een teamtraining waarbij de deelnemers geïnspireerd raken en zelf ontdekken waar ze staan, wat hun eigen motivatie en drijfveer is, wat zijn hun talenten. Het team krijgt hiervoor verschillende oefeningen op gebied van kunst, muziek en bewegen.  Waar zit jouw creativiteit? Ben je een leider? Welke rol heb jij als leerkracht of medewerker? Tijdens deze creatieve dag leer je je eigen creativiteit kennen. Hoe breng je dit over op de leerlingen en collega's?

De inhoud van de training kan op maat en naar behoefte worden samengesteld. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit zingen, spel, beweging, trommelen, wandelen, individuele collage maken of een gezamenlijke wandschildering etc.

Kosten:

In overleg (exclusief materiaalkosten en BTW)
 

Aantal deelnemers:

Minimaal 10, maximaal 25

Tijdsduur:

een dagdeel of een hele dag (in overleg en i.c.m. lunch)

Doelen:

 1. teambuilding

 2. persoonlijke ontwikkeling

 3. ontwikkeling als team

 4. beter samenwerken

 5. bewustwording

 6. grenzen aangeven

 7. helder communiceren

 8. plezier maken en de eigen mogelijkheden zien

bottom of page