top of page

KLEUR

Ik geef teken -en schilderworkshops voor particulieren. Voor teams en medewerkers van bedrijven ontwikkel ik schilderworkshops op het gebied van communicatie en samenwerking. Naar aanleiding van een gesprek of thema wordt een programma op maat gemaakt.
Aan huis geef ik verschillende workshops en cursussen. Er worden verschillende technieken aangeboden:: houtskool, pastelkrijt, acryl, olieverf en oliepastel. Daarnaast kunnen verschillende collages worden gemaakt met gemengde technieken: papier, zand, folie, inkt en natuurlijke materialen.

 

Schildercursussen en workshops

Atelier Besthemerberg

De cursisten schilderen en tekenen met gemengde technieken zoals acryl, houtskool, pastelkrijt en oliepastels. Zij maken collages waarin materialen zoals papier, karton, folie en zand zijn verwerkt. Het schilderen en tekenen is vrij en intuïtief aan de hand van een thema of een opdracht.

De cursussen bestaan uit 6 lessen die in onderling overleg worden gegeven.

Tekenen en schilderen

voor mensen met een chronische aandoeningen

Parkinson, NAH, MS

De mogelijkheden van muziek en schilderen zijn bij uitstek geschikt voor het werken met chronisch zieken. Het werken met klank en kleur vormen een effectieve manier om ruimte te geven aan het verwerken en het accepteren van hun ziekte. Het schilderen helpt deze cursisten om emoties te uiten en te verwerken. En het resultaat is vaak verbluffend mooi. Het enthousiasme, het plezier en de verwondering maken mijn werk geweldig om te doen.

TEAMBUILDING

Teambuilding-workshops voor organisaties e bedrijven

Samenwerking door communicatie

Voor elke organisatie is het van groot belang om op een inspirerende wijze met elkaar om te gaan om zo de organisatiedoelen te kunnen realiseren. Teambuilding, initiatief, lef, loslaten en transparantie zijn hierbij kernbegrippen. De deelnemers gaan met deze kernbegrippen op een niet alledaagse en kunstzinnige wijze aan de slag.

 

teambuilding-workshop.jpg
bottom of page